...for life for people
Tilda Publishing
verkkokauppa
avataan pian
Click to order
Tilauksesi
Total: 
Nimi
Email
toimitusosoiteSTARS-TOSSUT

Nordman Stars -tekstiilitossut ovat maino valinta lapsellenne kesäkäyttöön tai sisäkengiksi. Tossut ovat lähes painottomat. Kimmoisa polyuretaanipohja ei luista. Tossun sisällä on muotoiltu pohjallinen.

Nykyisin vanhemmat valitsevat yhä useammin lapselleen anatoomisesti muotoiltuja kenkiä. Nordman Stars -tossut ovat arkijalkineita, joita lapsi voi käyttää kesällä ulkona ja muulloin sisäkenkinä esim. päiväkerhossa tai koulussa.

Nordman-tehtaan suunnitelijat ovat käyttäneet työssään lääkäreiden neuvoja sekä vanhempien toivomuksia ja lisänneet tossuihin jalkaterän kaarta tukevan pohjallisen. Kaaren tuki on pieni ja lähes huomaamaton, kuitenkin se auttaa pikku jalkaa muotoutumaan oikein.

Nordman Stars -tossujen edut:

Pohjallinen
Jalan kaaren luonnollista muotoumista edistävä hypoallergeeninen pohjallinen. Materiaalina solumuovi, päällä on puuvillakerros.

Pohja
Tähtikuvioinen polyuretaanipohja on niin kevyt, että tossut eivät edes tunnu jaloissa. Kevyt pohjallinen kiinnittetään tekstiilipäälliseen valamalla eikä liimaamaalla. Näin kenkä pysyy pitkään kunnossa hajoamatta ja tossuja voi pestä pesukoneessa.

Päällinen
Päällinen on hengittävää puuvillaa. Stars-mallin joka muunnelmassa on minimissä kolme värivaihtoehtoa: vaaleanpunainen, pinkki, heleän vihreä, vihreä, violetti, sininen ja harmaa.

Stars-tossuja on neljä eri muunnelmaa:
- suljettuja ja avoimia;
- tarrakiinnityksellä ja kumilenkillä.

Nordman Stars-tossujen valikoimassa on paljon värejä ja erilaisia variaatioita kiinnityksellä ja ilman.

Tutustukaa valikoimaamme ja valitkaa mieleisenne tossut!

Made on
Tilda